Koszyk
0 produkt(y)

Koszyk jest pusty
Bezzbożowe przysmaki dla psów w każdym wieku i każdej rasy.
Skomponowane tylko ze składników mięsnych - świeżej wołowiny, wieprzowiny oraz jagnięciny, z dodatkiem podrobów - wątrób z dzika, wołowiny, wieprzowiny oraz jagnięciny. Całość stanowi pełnowartościowe i łatwo przyswajalne białko. Składniki te mają naturalny smak i aromat uwielbiany przez psy. Wszystkie produkty pochodzą z zaufanych gospodarstw i rancz, dostarczane są przez regionalnych dostawców.
Przysmaki są bezzbożowe, dzięki czemu mogą być stosowane przy psach z wrażliwym żołądkiem. Różne rodzaje mięsa zwiększają spektrum aminokwasów egzogennych dostarczanych psom. Są też bardziej smakowite dla psów.
Metoda konserwacji freeze - dried, tzw. suszenie mrozem, polega na błyskawicznym zamrożeniu składników, a następnie suszeniu przysmaków w komorze ciśnieniowej z niskimi temperaturami. Taki proces pozwala na zachowanie wszystkich składników odżywczych mięsa i całych przysmaków. Odparowywana jest jedynie woda, co zwiększa aromatyczność przekąsek dla psów.
Przekąski idealnie sprawdzą się jako przysmaki treningowe.
Przekąski nie zawierają konserwantów, barwników, ani wzmacniaczy smaku.
Świeża wątroba wołowa 19%, świeża wątroba jagnięca 17%, świeża wątroba dzika 14%, świeża wątroba wieprzowa 13%, świeża wołowina 13%, świeża wieprzowina 12%, świeża jagnięcina 12%
Białko surowe: 45%, tłuszcze surowe: 35%, włókno surowe: 1%, wilgotność: 5%
Podawać jako urozmaicenie diety psa. Przysmaki są posiłkiem uzupełniającym, nie mogą stanowić podstawy diety.
Można podawać między posiłkami, jako nagrodę lub zachętę do pracy czy zabawy. Przysmaki nie powinny przekraczać 10% dziennej kaloryczności posiłków psa.
Przechowywać szczelnie zamknięte.
Zapewnić psu dostęp do świeżej wody do picia.
Nie znaleziono żadnych zestawów
Opinie
Nie znaleziono żadnych opinii
Dziękujemy, że chcesz dodać zdjęcie dla produktu
Kupiłeś ten produkt i wiesz jak sprawdza się w codziennym użyciu? Pomóż dokonać właściwego wyboru innym kupującym i dodaj swoje zdjęcie.