Koszyk
0 produkt(y)
Koszyk jest pusty
ROYAL CANIN® HYPOALLERGENIC karma sucha to pełnoporcjowa dietetyczna karma dla kotów, opracowana w celu obniżenia nietolerancji składników i substancji odżywczych. Zawiera hydrolizowane białko i wyselekcjonowane źródła węglowodanów.
ZALECENIA: przed użyciem lub przed przedłużeniem okresu stosowania zaleca się konsultację z lekarzem weterynarii. Karmę HYPOALLERGENIC w postaci suchej należy stosować przez 3 do 8 tygodni: jeżeli objawy nietolerancji zanikają, można stosować początkowo przez okres do jednego roku.
SKŁAD: mąka ryżowa, hydrolizowany izolat białka sojowego, tłuszcze zwierzęce, ryż, włókno roślinne, minerały, wysłodki buraczane, hydrolizowane wątróbki drobiowe, olej sojowy, olej rybny, fruktooligosacharydy, olej z ogórecznika, mączka z aksamitki. Źródła białka: hydrolizowany izolat białka sojowego (23,5%), hydrolizowane wątróbki drobiowe (2,0%). Źródło węglowodanów: ryż (42,1%).
DODATKI (na 1 kg karmy): Dodatki dietetyczne: Witamina A: 29500 UI, Witamina D3: 800 UI, Żelazo (3b103): 40 mg, Jod (3b201, 3b202): 3,6 mg, Miedź (3b405, 3b406): 15 mg, Mangan (3b502, 3b504): 52 mg, Cynk (3b603, 3b605, 3b606): 154 mg, Selen (3b801, 3b811, 3b812): 0,25 mg - Dodatki technologiczne: Klinoptylolit pochodzenia osadowego: 5 g - Konserwanty - Przeciwutleniacze.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: Białko surowe: 25,5% - Oleje i tłuszcze surowe: 20,0% - Popiół surowy: 6,6% - Włókno surowe: 3,7% - EPA/DHA: 0,33% - Kwasy tłuszczowe omega-3: 0,91% - Niezbędne kwasy tłuszczowe (kwas linolowy: 4,46%, kwas arachidonowy: 0,06% ).
SPOSÓB UŻYCIA: Należy zapewnić stały dostęp do świeżej wody. Najlepiej wykorzystać przed: patrz data ważności. Data ważności, numer partii i numer rejestracyjny zakładu znajdują się na opakowaniu. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nie znaleziono żadnych zestawów
Opinie
Nie znaleziono żadnych opinii
Dziękujemy, że chcesz dodać zdjęcie dla produktu
Kupiłeś ten produkt i wiesz jak sprawdza się w codziennym użyciu? Pomóż dokonać właściwego wyboru innym kupującym i dodaj swoje zdjęcie.