Koszyk
0 produkt(y)
Koszyk jest pusty
99% mięsa mięśniowego, cennych podrobów oraz rosołu
0% zbóż, konserwantów, sztucznych barwników i wypełniaczy
Zawiera 99% mięsa, cennych podrobów oraz rosołu. Przygotowana z najwyższej jakości świeżych składników. Bogata w składniki odżywcze i wysoko przyswajalne źródła białka zwierzęcego.
-99% zawartości soczystego mięsa, cennych podrobów i rosołu
-Wysokie walory smakowe i wysoka strawność
-100% naturalnych składników
-Bez konserwantów, zbóż, sztucznych barwników i aromatów
-Produkt Polski
Indyk jest wyśmienitym źródłem białek bogatych w aminokwasy, witaminy i minerały. Charakteryzuje się niską zawartością tłuszczu i dostarcza organizmowi cennych składników odżywczych takich jak ryboflawina, potas oraz selen.
Cielęcina idealnym źródłem witamin z grupy B, szczególnie B1 (tiaminy), B2 (ryboflawiny), a także PP (niacyny). Charakteryzuje się wysoką zawartością żelaza oraz fosforu, a także właściwymi proporcjami sodu i potasu.
Skład
Indyk i cielęcina 99% (w tym 53% mięso indycze i podroby, 20% mięso cielęce i podroby, 26% rosół z indyka i cielęciny), minerały 1%.
Energia metaboliczna
1015 kcal/kg
Fakty żywieniowe
Składniki analityczne:
białko 10,50%, tłuszcz 7%, surowy popiół 1,5%, węglowodany 1,5%, surowe włókno 0,5%, wilgotność 79%, wapń 0,3%, fosfor 0,2%
Dodatki żywieniowe:
witamina A: 2670, witamina D3: 290, witamina E: 50, jednowodny siarczan cynku: 42, tauryna: 2000
Królik to delikatne, białe mięso zawierające wiele witamin, składników mineralnych i najpotrzebniejszych aminokwasów. Charakteryzuje się dużą zawartością białka i małą zawartością tłuszczu, jest lekkostrawny.
Skład
Królik 99% (w tym 73% mięso z królika i podroby, 26% rosół z królika), minerały 1%.
Energia metaboliczna
979 kcal/kg
Fakty żywieniowe
Składniki analityczne:
białko 10,50%, tłuszcz 6,8%, surowy popiół 1,5%, węglowodany 0,9%, surowe włókno 0,3%, wilgotność 80%, wapń 0,3%, fosfor 0,25%
Dodatki żywieniowe:
witamina A: 2670, witamina D3: 290, witamina E: 50, jednowodny siarczan cynku: 42, tauryna: 2000
Jagnięcina to bogate w składniki odżywcze, lekkostrawne źródło białka. Jest także dobrym źródłem witaminy B12 i żelaza – składników, które wspomagają prawidłowe funkcjonowanie komórek nerwowych i komórek krwi.
Skład
Jagnięcina 99% (w tym 73% mięso z jagnięciny i podroby, 26% rosół z jagnięciny), minerały 1%.
Energia metaboliczna
1090 kcal/kg
Fakty żywieniowe
Składniki analityczne:
białko 10,50%, tłuszcz 7,8%, surowy popiół 1,5%, węglowodany 1,7%, surowe włókno 0,5%, wilgotność 78%, wapń 0,3%, fosfor 0,25%
Dodatki żywieniowe:
witamina A: 2670, witamina D3: 290, witamina E: 50, jednowodny siarczan cynku: 42, tauryna: 2000
Kurczak to źródło łatwo przyswajalnego, pełnowartościowego białka. Zawartość protein szacuje się na ok. 18-25%. W mięsie z kurczaka znajdziemy także dużo witamin z grupy B (B1, B2, B3, B6, B12) oraz witaminę A, D oraz E.
Skład
Kurczak 99% (w tym 73% mięso z kurczaka i podroby, 26% rosół z kurczaka), minerały 1%.
Energia metaboliczna
1004,50 kcal/kg
Fakty żywieniowe
Składniki analityczne:
białko 10,50%, tłuszcz 7%, surowy popiół 1,5%, węglowodany 1,2%, surowe włókno 0,3%, wilgotność 79,5%, wapń 0,3%, fosfor 0,25%
Dodatki żywieniowe:
witamina A: 2670, witamina D3: 290, witamina E: 50, jednowodny siarczan cynku: 42, tauryna: 2000
Zalecenia żywieniowe kot dorosły
Waga kota (kg) Dzienna porcja (g)
<2 kg <150 g
3 - 5 kg 200 - 300 g
5 - 10 kg 300 - 450 g
10 - 15 kg 450 - 600 g
Nie znaleziono żadnych zestawów
Opinie
Nie znaleziono żadnych opinii
Dziękujemy, że chcesz dodać zdjęcie dla produktu
Kupiłeś ten produkt i wiesz jak sprawdza się w codziennym użyciu? Pomóż dokonać właściwego wyboru innym kupującym i dodaj swoje zdjęcie.