Koszyk
0 produkt(y)
Koszyk jest pusty
Dashi to tradycyjny japoński bulion rybny na bazie płatków tuńczyka bonito, znany ze swojego bogatego, niepowtarzalnego smaku. To wyjątkowy przysmak o dużej zawartości wilgoci, bogaty w białko zwierzęce, pozbawiony zbóż, niepożądanych dodatków i sztucznych składników. Przysmaki z INABA Dashi Delights sprawią, że każdy posiłek będzie wyjątkowy. Nawilżający, odżywczy i pyszny! Do wyboru aż 8 smaków.
Kurczak i tuńczyk : bulion o smaku przegrzebka, kurczak (38,7%), tuńczyk (1,3%), tapioka (suszona), wiórki ryby bonito.
Kurczak, tuńczyk i łosoś: bulion o smaku przegrzebka, kurczak (37,4%), tuńczyk (1,3%), łosoś (1,3%), tapioka (suszona), wiórki ryby bonito.
Kurczak, tuńczyk i przegrzebki: bulion o smaku przegrzebka, kurczak (37,4%), tuńczyk (1,3%), przegrzebek (1,3%), tapioka (suszona), wiórki ryby bonito.
Kurczak: bulion o smaku przegrzebka, kurczak (40,0%), tapioka (suszona), wiórki ryby bonito.
Kurczak i przegrzebki: bulion o smaku przegrzebka, kurczak (38,7%), przegrzebek (1,3%), tapioka (suszona), wiórki ryby bonito.
Kurczak i ser: bulion o smaku przegrzebka, kurczak (38,7%), ser (1,3%), tapioka (suszona), wiórki ryby bonito.
Kurczak i tuńczyk bonito: bulion o smaku przegrzebka, kurczak (39,2%), wiórki ryby bonito (1,2%) tapioka (suszona).
Łosoś: bulion o smaku przegrzebka, kurczak (38,7%), łosoś (1,3%), tapioka (suszona), wiórki ryby bonito.
Dodatki technologiczne: guma guar. Dodatki sensoryczne: aromaty, Camellia thea Link. Dodatki dietetyczne:
witamina E 345 mg.
Białko surowe 11,2%, Zawartość tłuszczu 0,5%, Włókno surowe 0,1%, Popiół surowy 1,0%, Wilgotność 86,0%.
460 kcal/kg
podawać kotu jako karmę uzupełniającą.
Po otwarciu, przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu następnego dnia. Kotu należy zapewnić stały dostęp do świeżej wody.
Nie znaleziono żadnych zestawów
Opinie
Nie znaleziono żadnych opinii
Dziękujemy, że chcesz dodać zdjęcie dla produktu
Kupiłeś ten produkt i wiesz jak sprawdza się w codziennym użyciu? Pomóż dokonać właściwego wyboru innym kupującym i dodaj swoje zdjęcie.