Koszyk
0 produkt(y)
Koszyk jest pusty
DLA DOROSŁYCH PSÓW O NORMALNYM POZIOMIE AKTYWNOŚCI
NASZA OBIETNICA JAKOŚCI
Wyprodukowano w Niemczech
Gwarancja najlepszych składników
Wybitny smak oraz wysoka przyswajalność
Mięso pochodzące od zwierząt przeznaczonych do konsumpcji przez ludzi
NIE STOSUJEMY!
Doświadczeń na zwierzętach
Białka soi
Sztucznych barwników, polepszaczy smaku i konserwantów
SKŁAD
Białko drobiowe*¹ (16,5%); kukurydza; mąka owsiana paszowa; mączka rybna z ryb morskich (8%); tłuszcz drobiowy; mąka grochowa; śruta kukurydziana; mąka fasolowa (Vicia faba); suszone wysłodki buraczane*²; żelatyna*³ (2,5%); chleb świętojański*¹ (2,5%); drożdże piwne, inaktywowane*¹ (2. 5%); Olej z łososia (2%); Fosforan dwuwapniowy; Siemię lniane (1,1%); Wątróbka drobiowa*³; Chlorek sodu; Chlorek potasu; Zioła*¹ (Liście pokrzywy, Korzeń goryczki, Centaury, Rumianek, Koper włoski, Kminek, Jemioła, Krwawnik pospolity, Liście jeżyny) (0,2%); Yucca schidigera *¹suszona *²cukrzona *³hydrolizowana
SKŁADNIKI ANALITYCZNE
Białko 25%; Zawartość tłuszczu 15%; Popiół surowy 7,5%; Włókno surowe 2,8%; Wilgotność 10%; Wapń 1,3%; Fosfor 1%; Sód 0,3%
DODATKI NA KILOGRAM
Dodatki żywieniowe
Witamina A 13 000 j.m.; Witamina D3 1300 j.m.; Witamina E 130 j.m.; Tauryna 500 mg; Miedź (jako pięciowodny siarczan miedzi(II)) 12,5 mg; Żelazo (jako jednowodny siarczan żelaza(II)) 200 mg; Mangan (jako tlenek manganu(II)) 40 mg; Cynk (jako tlenek cynku) 125 mg; Jod (jako bezwodny jodan wapnia) 2 mg; Selen (jako selenin sodu) 0,05 mg.
Dodatki technologiczne
Ekstrakty tokoferolu z olejów roślinnych (= naturalna witamina E) 48 mg
DAWKOWANIE:
Waga psa dorosłego (kg) Normalna aktywność Wysoki poziom aktywności
3 60 80
5 90 110
10 140 190
15 200 260
20 240 320
25 290 380
35 370 430
50 480 630
65 590 770
80 690 900
Nie znaleziono żadnych zestawów
Opinie
Nie znaleziono żadnych opinii
Dziękujemy, że chcesz dodać zdjęcie dla produktu
Kupiłeś ten produkt i wiesz jak sprawdza się w codziennym użyciu? Pomóż dokonać właściwego wyboru innym kupującym i dodaj swoje zdjęcie.